Aircondition-løsninger til de fleste kjøretøy

Aircondition har blitt standard i de aller fleste kjøretøy. Spesielt i personbiler er dette nå vanlig, men også i nyttekjøretøy har bruken av AC blitt mer vanlig.

Tidligere forskning har påvist at riktig klima rundt en sjåfør gir vedkommende bedre konsentrasjon i trafikken. Bedre konsentrasjon gir igjen hurtigere reaksjonsevne i faresituasjoner.

Selv i kalde Norge har klimaanlegg blitt så vanlig – at varmepumper til hjem har blitt en “standard” for komforten sin skyld.

Aircondition for parkerte kjøretøy

Parkert lastebil med aircondition for behagelig inneklimaRelativt nytt innen aircondition er en løsning for parkerte kjøretøy – uten å ha motoren i gang.

Tungtransport med pålagte kjøre- og hviletider er ofte nødt til å stoppe langs bråkete veier. Dette for at sjåfør skal hvile, eller også for å sove. Skinner solen blir førerhytta raskt ukomfortabel, og vinduet sveives opp.

Med en 24V drevet aircondition kan yrkessjåfører nyte hviletiden i et behagelig inneklima. Man kan sove med alle vinduene lukket, og dermed slippe både støy og støv fra trafikken utenfor.

Omfattende erfaring med AC

Heatco har levert klimaanlegg til de fleste kjøretøy. Herunder:

  • → Båter   → Skinnegående kjøretøy   → Jordbruksmaskiner   → Lastebiler
  • → Andre typer maskineri med behov for aircondition

Ta kontakt med oss på telefon 478 11 478, e-post: oslo@heatco.no om du har spørsmål om aircondition.

Vi både forhandler-, installerer-, utfører service på- og reparerer AC.

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo