Aircondition i anleggsmaskiner

Bilde av anleggsmaskiner med aircondition installert.

Anleggs industrien kan være et meget støvete og skitten arbeidsplass. Fører av anleggsmaskiner jobber ofte med dører og vinduer åpne på grunn av dårlig inneklima, og all støy og skitt kommer derfor rett inn i kupéen.

AC i anleggsmaskiner gir helsegevinst

At fører av anleggsmaskin må puste inn arbeidsstøv, samt har en støyende hverdag – er ofte medvirkende årsaker til høyere arbeidsfravær. Ved å sørge for et riktig temperatur og frisk luft i førerhytta, kan fører av maskinen lukke alle dører og vinduer og arbeide i perfekt inneklima. Dette er bra for sjåførenes helse, og ikke minst for å sikre effektiv drift med minimalt fravær hos ansatte.

Utvalget av AC-anlegg for anleggsmaskiner er stor, og ikke alle anlegg holder en like høy standard. Vi har plukket ut de produsentene vi mener er i verdensklassen, med gode ytelser og av høy kvalitet.

Vi leverer AC anlegg som drives av både hydraulikk eller 24V.

Kontakt oss om du har spørsmål

Vi har installert aircondition i mange anleggsmaskiner, og kjenner derfor til mange løsninger som vi vet fungerer godt. Vi er også opptatt av at anleggene vi forhandler og installerer skal tåle norsk klima og arbeidsforhold.

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning sammen.

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo