Vi kan hjelpe med flere komfortløsninger for bobiler

Camping gir oss muligheten til å bo ute i naturen. Din campingvogn eller bobil gir deg en unik mulighet til å oppdage verden og gir deg nye fantastiske utsikter hver dag rett utenfor “stuevinduet”.

Heatco kan hjelpe deg å heve din campingvogn eller bobil til det samme komfortnivået du er vant med hjemme gjennom smarte løsninger av høy kvalitet.

Heatco er både forhandler og installatør

Ute på markedet finnes det en lang rekke med løsninger for bobiler hva angår, og vi har plukket ut leverandører og produkter vi mener er i verdensklasse – fantastisk ytelse i kombinasjon med høy kvalitet.

Vi forhandler og installerer blant annet følgende komfortløsninger til camping:

-> Varmeløsninger

-> Kjøling (alt fra kjøleskap til frysebokser og vinskap)

-> Mattilbereding (koke- og steketopp samt avtrekksvifte om ønskelig)

-> Smart oppbevaring

Under er noen av produktene og leverandørene vi anbefaler:

Dometic er en kjent leverandør av plassbesparende klimaløsninger for campingvogner og bobiler. Webasto er en av de fremste aktørene innen motor- og kupévarmere for alle typer kjøretøy og campingvogner. Waeco leverer strømomformere som tar lite plass, og gir deg muligheten til å koble opp husholdningsartikler.
Waeco leverer også smarte energibesparende kjøle- og fryseløsninger. Isotherm leverer blant annet energisparende kjøleskap tilpasset campingvogner og bobiler. Wallas er en anerkjent leverandør av driftsikre og energieffektive koketopper tilpasset blant annet campingvogner og bobiler.

 

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo