Varme- og kjølesystemer for industri og anleggsmaskiner

I kalde nordiske land kan vinterkulden ofte være et problem for utendørs maskineri. Dette problemet er godt kjent for mang en fører av maskineri benyttet i industri- og anleggsbransjen, og også for mange entreprenører som ser kostnadene dette medfører.

Hydraulikkolje er ofte et problem i vinterkulden. Førere av slike maskiner får ofte ikke startet på arbeidet før hydraulikkoljen har kommet opp i en viss temperatur. For å løse dette problemet starter føreren ofte maskinen og lar den stå å gå på tomgang, frem til hydraulikkoljen har nådd riktig temperatur. Dette er både dyrt og lite miljøvennlig.

Kutt kostnadene med uavhengige dieseldrevne varmesystemer

Uavhengige dieseldrevne varmesystemer blir i mange tilfeller brukt i industri- og anleggsmaskiner. Dette for å oppnå riktig temperatur i hydraulikkoljen før arbeidsdagen starter. Samtidig som disse varmer opp hydraulikkoljen forvarmer de også maskinens motor og førerhytta, noe som både øker komforten for førere og minker dieselforbruket fra en kald motor. Føreren på maskinene kan med slike løsninger også starte arbeidsdagen umiddelbart – uten å måtte vente til maskinen er klar. Dette gir store økonomiske gevinster samtidig som effektiviteten øker.

Heatco kan hjelpe med installasjon av dieseldrevne varmesystemer

For de aller fleste industri- og anleggsmaskiner kan vi hjelpe med installasjon av dieseldrevne varmesystemer for hydraulikkoljen. For eksempel i gravemaskiner, mobile kraner, traktorer, veivalser med flere. Vi fører et utvalg av uavhengige dieseldrevne varmesystemer, og kan hjelpe med å finne den løsninger som passer deg best, samt også å installere og utføre service på disse.

Som kjent så forbruker en kald motor store mengder diesel. Kaldstart og tomgang sliter også på motoren, og reduserer dermed totalantallet driftstimer på maskinen. En arbeider som venter på at maskinen blir klar koster også penger. Kutt dine kostnader samtidig som du skåner miljøet og øker komforten for dine arbeidere.

Mange bedrifter har redusert sine utgifter med et varmesystem levert av Heatco.

Eberspächer varmesystem passer godt til industri- og anleggsmaskiner. Webasto varmesystem passer godt til industri- og anleggsmaskiner. Defa har smarte løsninger for industri- og anleggsmaskiner.

 

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo