Webasto Caravan løsninger

Webasto er markedsleder når det gjelder diesel oppvarming, og de produserer en mengde brenselfyrte varmeovner hvert år for alle typer markeder – ikke minst for caravan!

Kvalitet, pålitelighet og ytelse basert på avanserte testinger og standarder har alltid vært Webasto’s høyeste prioritet. Dette har gjort Webasto i stand til å tilpasse varmeovner perfekt for å dekke dine bobil behov, og å gi avanserte løsninger. DualTop er den optimale løsningen for bobiler da den både varmer luften i rommet og gir deg varmtvann rett i springen. Om du behøver enten kun luftvarmer eller vannvarmer – så har de også noen av markedets beste løsninger for dette.

Webasto DualTop er en integrert luft- og vannoppheter tilpasset caravans.

DualTop

Webasto vannvarmer tilpasset caravan.

Vannvarmer

Webasto luftvarmer tilpasset caravan.

Luftvarmer

Webasto koketopp tilpasset caravan.

Koketopp

Webasto står bak Isotherm - kjøleskap tilpasset bl.a. caravans.

Kjøleskap

Webasto – mer enn varme- og kjøleløsninger

Webasto leverer i tillegg til varmeløsninger også annet nødvendig utstyr for en flott caravanopplevelse. I 2008 gikk Webasto sammen med Indel B (et ledende italiensk kjøleskap brand) for å produsere kjøleskap tilpasset bobiler og båter, og smarte koketopper som kan kobles direkte mot motoren – slik at man slipper å tenke på eksterne energikilder.

Heatco er både forhandler og installatør

Kontakt oss på telefon 478 11 478, eller pr. epost: oslo@heatco.no Vi hjelper med alt fra å finne de løsningene som matcher dine behov, til installasjon, service og om nødvendig – også reparasjon.

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo