Varmesystemer for anleggsmaskiner

Er det dette du møter når duEn nedsnødd gravemaskin gir ofte en treg start på arbeidsdagen. kommer på jobb?

Slik trenger det ikke å være, med et varmesystem fra Heatco. Tenk å møte din arbeidsplass is- og snøfri, med forvarmet førerhytte i tillegg til en varm motor.

Løsningen: Varmesystem for anleggsmaskineri

Uavhengige dieseldrevne varmesystemer blir ofte benyttet i anleggsmaskiner. Dette for å oppnå riktig temperatur i for eksempel hydraulikkoljen – før arbeidsdagen starter. Samtidig forvarmer systemet maskinens motor og førerhytta.

Føreren på maskinen kan dermed starte arbeidsdagen umiddelbart, da man ikke behøver å vente til maskinen er klar.

Store økonomiske gevinster med varmesystem for anleggsmaskineri

Som kjent bruker en kald motor mye mer diesel enn en forvarmet motor. I tillegg kommer slitasjen dette medfører for motoren og det reduserte antallet driftstimer på maskinen samt en arbeider som venter til denne er klar.

Løsningen for anleggsmaskineri uten varmesystem er ofte å la den stå på tomgang til motoren har varmet opp hydraulikkoljen til riktig temperatur. Dette er ikke miljøvennlig, og står også for en unødvendig tidskostnad samt store kostnader i diesel og tapt arbeidstid.

Mange bedrifter har redusert sine utgifter med et varmesystem levert av Heatco – en investering man fort tjener inn i effektivitet.

 

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo