Hva er en drivstoffdrevet motor- og kupévarmer?

En drivstoffdrevet motor- og kupévarmer er en vannvarmer som benytter bilens drivstoff til kraftkilde. Dette gjør at du kan komme til en forvarmet bil uten å behøve oppkobling til en 220V strømkilde.

Denne løsningen varmer motorens kjølevannssystem, og sirkulerer vannet gjennom varmeregistere som befinner seg inne i kupéen. Motor- og kupévarmeren starter også opp bilens kupévifte, og sørger for at varmluften sirkulerer i ventilasjonsåpningene.

〉Med andre ord, en fullverdig motor- og kupévarmer!

Heatco forhandler, installerer og utfører service på drivstoffsdrevet motor- og kupévarmer. Ta kontakt med oss på 478 11 478 eller oslo@heatco.no for spørmål om denne løsningen.

Drivstoffdrevet motor- og kupévarmer fungerer overalt

De største fordelene med drivstoffdrevet varmesystem er den store fleksibliteten det gir. Du kan starte varmeren hvor hen du måtte befinne deg – uten å behøve strømtilgang.

Med drivstoffdrevet motor- og kupévarmer kan du med andre ord få en like behagelig bil hjemme som på hytta eller ved overnattingsbesøk. Du får også en forvarmet motor, som gir mindre slitasje enn ved kaldstart.

〉Avhengig av utetemperator tar det rundt 20-30 minutter å forvarme motor og kupé med denne løsningen

Om sommeren kan varmeren også brukes til å starte kupéens vifte for å kjøle ned bilen. Dermed kan man slippe å sette seg i en bil som føles som en stekeovn etter arbeidsdagen eller turen på stranden.

En motor- og kupévarmer med flere aktiveringsmuligheter

Drivstoffdrevet motor- og kupévarmer kan aktiveres med:

  • Et tidsur montert i bilen    En trådløst fjernkontroll    Eller via mobiltelefonen

Uansett hvilken løsning du velger, vil du også finne at alle er lett å betjene.

Webasto har forøvrig laget en flott video som forklarer hvordan en drivstoffdrevet motor- og kupévarmer fungerer. Ta gjerne en titt på denne, og om du har spørsmål hjelper vi gjerne med vår ekspertise.

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo