Ettermontering av webasto parkeringsvarmer i Cayenne

To hvite Porsche Cayenne klare for montering av Webasto parkeringsvarmer.

Mange ønsker seg en stuevarm Porsche Cayenne stående klar i de ellers så frosne vintermånedene. Hittil har det ikke vært mulig å få dette ettermontert i Norge. Nå har imidlertid Heatco utviklet sin egen løsning for Porsche Cayenne, basert på Webasto sine produkter.

Webasto styres med app

Det har blitt en selvfølge at det finnes telefonbetjening via app for alt. Dette gjelder selvfølgelig også vår Webasto- løsning for Porsche Cayenne. Appen er enkel å bruke, og gjør det mulig å varme opp bilen når det måtte passe for deg – uten å starte bilens motor!

Det er spesielt praktisk i situasjoner som faller utenfor de daglige, programmerte rutinene, slik som hytteturer og besøk hos venner og familie. Ett trykk i appen når avreisen nærmer seg, og du kan sette av sted i en behagelig temperert bil med isfrie ruter.

Fremstår som originalt

Hos Heatco vet vi hvor viktig det er for våre kunder at resultatet av ettermonterte varmeløsninger ser profesjonelt ut.

Hos oss får du derfor tilbake en bil som fremstår som urørt – men med fungerende Webasto parkeringsvarmer selvfølgelig.

Vi jobber alltid for at alle løsninger skal være nærmest mulig fabrikkmontert standard. For Porsche Cayenne er det kun innstillingene av bilens klimakontroll som vil skille seg fra originalanlegget – etter fullført ettermontering av Webasto parkeringsvarmer.

Oppfølging og garanti

Hvis du har spørsmål i forbindelse med bruk av din nye Webasto parkeringsvarmer er det bare å ringe oss på 478 11 478 eller kjøre innom. Vi demonstrerer med glede hvordan appen fungerer, og hjelper deg med å få fullt utbytte av varmeanlegget.

Webasto leverer pålitelige løsninger til kjøretøy i alle størrelser. Dersom noe likevel skulle oppstå tar vi selvfølgelig hånd om saken.

Erfaring og kompetanse

Til tross for at Heatco er et forholdsvis ungt firma, har vi omfattende kompetanse og over 30 års erfaring med varmeinstallasjon i bil. Det gir trygghet for deg.

Vår kompetanse innen elektronikk og diskré installasjon av varmeanlegg har muliggjort den elegante løsningen vi tilbyr for Porsche Cayenne.

I utgangspunktet var det ingen ettermontert parkeringsvarmer tilgjengelig for Porsche Cayenne, verken fra Webasto eller Eberspächer. Dette tok vi tak i da vi anvendte vår ekspertise til utviklingen av et spesialtilpasset system.

Vi har allerede en rekke fornøyde kunder som har fått installert vår løsning i sine nå morgenvarme Cayenner.

Kontakt oss for ettermontering av Webasto parkeringsvarmer i Porsche Cayenne

Send oss en epost eller ring oss på 478 11 478 for en prat om ettermontering av parkeringsvarmer til din Porsche Cayenne.

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo