Telefonbetjening til varmesystemet i din Audi

Har du anskaffet deg ny Audi, men angrer på at du kjøpte bil uten parkeringsvarmer? Eller kanskje bilen kom med dieselvarmer, men uten mulighet for fjernkontroll via app?

Begge deler kan være noe man ønsker å gjøre noe med, og vi i Heatco har muligheten til å hjelpe!

Tilleggsvarme mot iskalde diesel-biler

Moderne diesel-motorer fra Audi er så effektive at det blir lite overskuddsvarme til kupéen. Da må det ekstrahjelp til for å dra opp temperaturen i bilen til et komfortabelt nivå.

Av den grunn er det mange som velger tilleggsvarme fra for eksempel Webasto eller Eberspächer. Disse systemene kan bestilles ferdig montert fra fabrikk, eller så kan vi på Heatco ettermontere dette for deg.

Vi har “app” for fjernstyring av varme i Audi

Audi bestemte seg i samarbeid med Eberspächer – for å ikke tilby styring av varmesystemet via mobiltelefon. I en nyere Audi (fra okt. 2013), finnes betjeningen for parkeringsvarmer derfor kun på dashbordet eller med fjernkontroll.

Dette var noe skuffende for dem som forventer at nye biler skal kunne varmes opp på kommando fra mobilen. Dersom du kjører en nyere Audi med Eberspächer parkeringsvarmer kan vi nå glede deg med at vi installerer telefonbetjening til din varmeløsning!

Ring eller send oss en epost allerede i dag for å avtale en tid for installasjonen.

Hvis du ikke har parkeringsvarmer montert i din Audi fra fabrikk, ordner vi en komplett installasjon. Naturligvis med telefonbetjening. I tillegg til økt komfort sparer man både miljøet og lommeboken.

Dieselvarmeren forbruker langt mindre drivstoff enn bilens motor for å få opp temperaturen i kupéen.

Norsk garanti og oppfølging

Heatco leverer systemene ferdig installert – med norsk garanti.

Dersom du har spørsmål vedrørende varmeløsningen svarer vi med glede. Og om du mot formodning skulle få tekniske problemer retter vi det opp så snart som mulig.

Kontakt Heatco

Ta kontakt med oss for å avtale installasjon av telefonbetjening til varmesystemet i din Audi.

Kontakt oss
Leveringsadresse:
  • Heatco AS
  • Gladengveien 18
    0661 Oslo